Douche/Toilet stoel
Elektrisch verstelbare douchestoelen
Toiletstoel
Douchestoel
Home seperator Toiletstoelen

Toiletstoelen

Toiletstoelen zijn vaak samengevoegd met douchestoelen. Een toiletstoel is over het algemeen ook een douchestoel. Vandaar dat dit product vaak douche/toiletstoel wordt genoemd.

Je hebt vele soorten. Zo heb je zelfbewegers, lichtgewicht, stoelen met afneembare wielen of opklapbare toiletstoelen. Dit alles is afhankelijk van je eissen en wensen. Ook het budget kan een belangrijke factor spelen. Aan alles zit natuurlijk een prijskaartje.

De zitting van de POstoel is een belangrijk aspect bij de keuze. Zo kun je kiezen voor ergonomische zittingen. Dit in combinatie met de juiste hoogte kan een wereld van verschil maken.

De bedpan wordt vaak geleverd bij de toiletstoel maar mocht u een andere wensen dan zijn deze vaak los erbij te bestellen. Ook inklapbaarheid van de steunen of de stoel zelf kan een pluspunt of wens zijn.

Douche/toiletstoel Beyond Medical verrijdbaar met pur zitting

Douche/toiletstoel Beyond Medical verrijdbaar met pur zitting


Professionele verrijdbare douchestoel met PUR zitting voor gebruik thuis of in een instelling. Licht verrijdbare douchestoel met onafhankelijk opklapbare en afneembare anti-slip armleuningen van RVS. Voorzien van 4 dubbelgeremde RVS zwenkwielen. Een handige duwbuis achter de rugleuning.
Lees meer
Prijs: € 699,-
Prijs: € 899,-

Douche/toiletstoel verrijdbaar Ocean


De professionele douche/toiletstoel voor elke omgeving. Het stevige, roestvrijstalen frame zorgt bij de Ocean voor optimale stabiliteit. De individueel verstelbare zithoogte kan geheel zonder gereedschap aangepast worden. De machinewasbare rugleuning is gemakkelijk te spannen naar de wens van de gebruiker.
Lees meer
Douche/toiletstoel verrijdbaar Ocean
EZ PLUS DOUCHE/TOILETSTOEL

EZ PLUS DOUCHE/TOILETSTOEL


De EZ Plus douche/toiletstoel is lichtgewicht en voorzien van alle gangbare verstelmogelijkheden. Deze wendbare stoel, voorzien van soepele geremde kunststof wielen (dus geen roest) heeft in hoogte verstelbare armleuningen en wegzwenkbare en afneembare beensteunen.
Lees meer
Prijs: € 399,-
Aktie: € 298,-
Prijs: € 999,-Douchestoel Beyond Medical zelfrijder met gaatjes zitting
Fuctionele en ergonomische verrijdbare douche/toiletstoel. Zeer flexibel door omkeerbare zitting (open voorzijde of open achterzijde). Zithoogte 550 mm.
Lees meer
Douchestoel Beyond Medical zelfrijder met gaatjes zitting